Mountainbike-spor efter dit ønske

Overvejer du at få lavet et mountainbike-spor? Hos Falle’s Sti- og Sporbyg kan vi hjælpe dig med et mountainbike-spor efter dit ønske. Vi har base i Viborg, men kan lave mountainbike-spor i hele Danmark.

Når du vælger at benytte dig af os til dit mountainbike-spor, får du en kvalitetsløsning. Vi bygger det hele fra bunden af gode kvalitetsmaterialer. Du får derfor en holdbar løsning, du kan få glæde af i mange år. Vi gør meget ud af at tilpasse løsningen til dine ønsker. Det gælder både dine behov, præferencer og budget.

Spor i forskellige sværhedsgrader

Når du skal have et mountainbike-spor, har du mulighed for at vælge imellem flere forskellige sværhedsgrader. Vi kan lave alt fra grøn til dobbelt sort spor. Der er derfor både noget for nybegynderen og den meget rutinerede mountainbike-kører. Vi finder i fællesskab ud af, hvad der er den bedste løsning for dig.

Når vi laver mountainbike-spor, kan vi tilbyde dig en masse sjove udfordringer på vejen. Det kan være alt fra sjove flowspor til udfordrende træbroer. Derudover kan vi også lave tekniske op- og nedkørsler. Vi kommer gerne med råd og vejledning til, hvad der kan være den optimale løsning for dig, når du skal have et mountainbike-spor.

Lad os hjælpe dig med dit mountainbike-spor

Vi er den helt rette løsning, når du skal have et mountainbike-spor, hvor der ikke er gået på kompromis med kvaliteten og kreativiteten. Vi laver et spor, du vil elske at komme ud på.

Er du interesseret i et uforpligtende tilbud på dit nye mountainbike-spor?

​Ring til os på telefon 53 38 85 01 eller skriv en e-mail til fallesenbmx@gmail.com

Kontakt

​​Øster Teglgårdsvej 8A

8800 Viborg

​Telefon: 53 38 85 01

E-mail: fallesenbmx@gmail.com

CVR: 39573024

instagram_round  Find os på Instagram

Bliv ringet op!

Udfyld formularen herunder og jeg kontakter dig hurtigst muligt omkring din opgave.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt