Hvem er jeg​

Falle’s Sti- og Sporbyg ejes og drives af Anders Fallesen. Jeg er 23 år, bosat i Viborg og derudover brænder jeg for at give folk på to hjul et smil på læben. Det er netop derfor at jeg har valgt at gøre dette til min levevej.

Min personlige interesse for sporbyg startede i Hullerne Dirt Jump, som ligger i Viborg. Det er Danmarks ældste dirt jump cykelbane. 

Erfaring og forståelse af cykelbaner og pumptrack

Jeg har været ansvarlig for, bygget og vedligeholdt dirt jump banen i Viborg, gennem de seneste 10 år. Al min fritid gennem mange år, er gået med at bygge dirt jumps, pumptracks og mountainbike spor i og omkring Hullerne, samt at være frivillig sporbygger for Viborg Mountainbike.

Dette har givet mig den erfaring, som gav mig muligheden for i foråret 2018, at rejse til Trysil i Norge i et halvt år, for at bygge mountainbike spor og teknikbaner på fuldtid. Eventyret i Trysil har givet mig en masse erfaring og inspiration, til at bygge lige så imponerende mountainbike spor, dirt jumps og teknikbaner herhjemme i Danmark.

I min tid i Trysil lærte jeg meget om opførelsen af de forskellige typer af baner, og jeg byggede blandt andet også pumptracks, mountainbike spor, teknikbaner og mindre typer af cykelbaner, i fællesskab med byggeteamet i Trysil Bike Arena.


Min egen erfaring på to hjul, spænder bredt, da jeg både har cyklet mountainbike, downhill, enduro, BMX, Dirt jump / Hardtail, trial og racercykling på landevej. Jeg er desuden udlært tømrer, så jeg elsker at være kreativ med features og elementer.

Skal jeg anlægge din nye pumptrack?

Jeg er yderst engageret i mit arbejde, både fordi jeg altid ser frem til selv at prøve cykelbanen, da cykelsport er en stor hobby for mig. Men også fordi jeg altid higer efter et fantastisk resultat, som matcher dine forventninger. Jeg ved hvilke baner, som fungerer til hvilke behov og formål, gennem min brede erfaring, både som banebygger men også som bruger af banerne. Jeg mener bestemt at det er et vigtigt perspektiv at have med, uanset om der er tale om en pumptrack eller et mountainbike spor.

Har du behov for at vi i fællesskab kigger på, hvilke muligheder der netop er indenfor dine rammer og budget, så vil jeg rigtig gerne drøfte det med dig, så vi kan finde ud af om vi er et match for hinanden. Uanset om der er tale om en lille mountainbike teknikbane, som skal passe til en snæver brugergruppe, eller om det skal være en asfalteret pumptrack, der omfavner en bred målgruppe, så vil jeg gerne komme med mit bud på den ideelle løsning.

Få et uforpligtende tilbud på en pumptrack eller cykelbane

​Går du rundt med idéerne til et projekt og ønsker mine input og erfaring, hvad end der er tale om en simpel pumptrack, et længere mountainbikespor eller en helt bestemt teknikbane, er du altid velkommen til at kontakte mig.

Send mig gerne et par billeder af området, dine tanker og idéer, rammerne og budgettet for projektet, så vi sammen kan drøfte dine/jeres muligheder for et anlæg til BMX, Mountainbike, løbehjul med mere. Jeg kommer også meget gerne ud og tager en snak med jer.

Du kan kontakte mig på

Telefon: +45 53388501

E-mail: fallesenbmx@gmail.com

Kontakt

​​Øster Teglgårdsvej 8A

8800 Viborg

​Telefon: 53 38 85 01

E-mail: fallesenbmx@gmail.com

CVR: 39573024

instagram_round  Find os på Instagram

Bliv ringet op!

Udfyld formularen herunder og jeg kontakter dig hurtigst muligt omkring din opgave.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt