Dirt Jump baner​

En dirt jump bane, er den lidt mere ekstreme cykelbane, hvor de helt modige får meget luft under hjulene. Dirt Jumps kan bygges til alle niveauer. De kan både bestå af små og sikre kassehop, som er hop du også blot kan cykle almindeligt henover, og af store gaps og drops, der virkelig kan rykke grænser. 

Dirt Jump baner kan bygges udelukkende i jord, men ofte foreslår vi, at der investeres i nogle afsæt / trækickere som er ramper bygget i træ, for at mindske vedligeholdelsen ved banen. Da jeg oprindeligt er udlært tømrer, kan jeg naturligvis også bygge disse for jer.

Dirt Jump baner er min egen helt store passion

fordi jeg nyder suset du opnår i luften samt muligheden for at lave forskellige typer af tricks. Jeg står bag den største dirt jump bane i Danmark, Hullerne Dirt Jump, som årligt besøges af flere tusinde, der ønsker at prøve kræfter med dirt jump sporten. Det er også stedet jeg bruger det meste af min fritid, for at udvikle mine egne kompetencer på enten mountainbiken eller BMX cyklen.

Skal du/I have en dirt jump bane anlagt? Så tøv ikke med at kontakte mig

Jeg vil hellere end gerne drøfte mulighederne med jer, så vi kan finde en dirt jump bane der passer til lige præcis jeres ønsker og budget. I fællesskab designer vi en banen, og jeg laver et samlet, og uforpligtende, tilbud til jer på hele dirt jump banen.​

Kontakt

​​Øster Teglgårdsvej 8A

8800 Viborg

​Telefon: 53 38 85 01

E-mail: fallesenbmx@gmail.com

CVR: 39573024

instagram_round  Find os på Instagram

Bliv ringet op!

Udfyld formularen herunder og jeg kontakter dig hurtigst muligt omkring din opgave.​

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt